SOSU

Üks, milles oleme päris kindlad: pesu peab olema nagu su parim sõber – lähedal, soe, sõbralik. Meie soov on, et SOSU pesu oleks nii suurte kui väikeste kompromissitu kaaslane igapäeva ettevõtmises. Just selle tõttu on meie pesu valmistatud bambusviskoosist, mille suurepärased materjaliomadused muudavad selle eriti nahasõbralikuks. Ainuüksi katsudes tunned selle pehmust ja tahad seda veidi vastu põske hõõruda, sest see on tõesti nii mõnus.


Sõbralik ei ole ainult pesu: meie särkidelt võid leida vahvaid käsitsi joonistatud kaaslasi. Särkidel on kasutatud veebaasil siiditrükivärve, mis on pehmed ja hingavad, seega sobilikud lastele. Pesu küljes olevad sildid on puuvillased ning pehmed, mistõttu ei pea neid eemaldama. SOSU pesu mugavusest ja kehasõbralikkusest vähem oluline pole meile selle selge ja põhjamaine stiil. SOSU särkidel on pikendatud tagaosa, mis hoiab lapse selja soojana igal avastusretkel. Me ei tee kompromisse laste mugavuse ja esmaste vajaduste arvelt, et olla iga hinna eest trendikad. Sosu pesu on eelkõige praktiline. Tutvu meie mudelitega siin.
Valikuid ja otsuseid langetades püüame selle poole, et meie jalajälg oleks võimalikult väike. Nii SOSU kangas kui püksid ja särgid valmivad Eestis, seega oleme päris kodumaised ja kohalikud. Märkimisväärne on, et bambus on üks maailma kiireimini taastuv resurss. Niisiis ei pea me muretsema liialt selle taastootlikkuse pärast. SOSU aluspüksid ja särgid jõuavad ostjani taaskasutatud materjalist pakendis.

Anu, Mari-Liis ja Sandra